onsdag 30. september 2009

Venner og kos!

Dagen i går startet med at jeg sto opp 06:30 for å ta bussen ute i kulda, men mens jeg sto der kjørte kjære Flatin forbi og dermed satt jeg der i varmen! Jobben var altså på en SFO der jeg skulle passe på 4 barn!
Det var koselig det :) Følte meg som barn igjen der vi lekte gjemsel mellom store hjul, og der jeg slang meg fra hjul til hjul! Var ganske sliten slutten av dagen da! Så er det utrolig hvor god fantasi barn har. Beundrer dem at de ikke begrenser seg selv, som vi gjør. De er gode eksempler på hvordan livet skal være, sånn egentlig.
Kunne skrevet mer om det, er jo interessant, men det blir for langt :P

Da den jobbdagen var over, altså 1600, gikk (gikk!!) jeg ned til byen for å møte jentene på Kiwi.
Har blitt raskere, så er stolt over det! Der kjøpte vi ferdigbunnpizza og all annet pizzating for å ha på!
Kom hjem til Kim, som har et nydelig hus!, og lagde den der. Vicky lager god rømme, og Maria kan virkelig lage den pizzasausen! Jeg er flink til å gråte når jeg hakker løk...hvorfor må jeg alltid få den jobben?
Så lagde vi grønnsaker med dip..naminam! Bent hadde satt på REALESE ME, og Maria tok helt av! haha, hadde savnet det! Vi så to filmer den kvelden. Vel, vi tok på Moulin Rouge, og jeg var overlykkelig over at jeg endelig skulle se den, men Maria mente at det var helt feil stemning..så vi byttet til The Net 2, som var ganske bra! Deretter ble det The Blue Lagoon, som var veldig søt! "Nå skjer det vel!" "Kim, hva skjer nå?" "Jo, nå skjer det, nå skjer det!""nei, nå drar jeg hjem""Kim!!""HAHA, nå skjer det!" var Marias kommentarer gjennom hele filmen! Love you uansett, Maria! Vicky og jeg overnattet mens Maria dro. Kim Anita og jeg ble snakkende til klokka 0300, men det var bare kos :) I dag morgen ble vi servert en deilig Kaffe Latte!
Så ble Vicky henta og jeg satt på ned til Moss. Ho skulle til Brilleland, så jeg tok sjansen på å prøve briller for moro skyld..jeg vil har røde briller!! Men optikeren sa nei da jeg spurte om jeg kunne kjøpe bare brillene :P
jaja...det var den drømmen..men når jeg blir en rik forfatter skal jeg kjøpe meg noen bare for å virke smart !
Vi ble en stund til Amfi og jeg fant noen klær på HM, så da vet jeg hva jeg skal ha neste shoppintur :)

Ja'a, det var det tror jeg... ha forsatt en fin dag :)

mandag 28. september 2009

Jeg har en blogg!

Jepp, endelig etter å bare ha sett andres blogg har jeg en selv!
Ikke det at jeg vet hvordan man gjør alt dette, men så fort jeg trykker på noe så skjer det vel et eller annet. Trykke, trykke, trykke!!

Nå er det høstferie, så jeg er hjemme i Råde hele uka! Jeg går ForfatterstudietDanvik Folkehøgskole i Drammen, og stortrives en masse! Det beste valget jeg noen har tatt, ingen tvil. Bare fantastiske mennesker og lærere! Så det blir godt å komme "hjem" om en uke minus en dag :)
Men nå som jeg er her skal jeg nyte dagene med min vakre familie og mine venner.
Ja, dette blir bare kos!