mandag 26. oktober 2009

Litt av hvert!

De siste ukene har det skjedd mye. Det viktigste og koseligste er at jeg har fått meg en fantastisk kjæreste her på skolen!!! ellers er alt helt bra :D nei, vet ikke hva mer å si jeg :)
Var på omvisning på NRK i dag, tredje gangen, så det var ikke noe nytt eller spennende. Så var vi publikum på Store Studio, noe som var ille kjedelig!! menmen, morro var det alikevel :)

torsdag 22. oktober 2009

Vil bare rope ut at jeg er glaaad!!!!!!!
 <3<3<3<3<3<3

torsdag 8. oktober 2009

Bursdag, Løvebakken og Pizza!

Tirsdagen 6. oktober skjedde det mye rart!

Først og fremst fikk jeg mange klemmer og en tyggis, kort, gave, melkesjokolade, Peer Gynt Turbuss Magasin, 15 kr til brus, strippeshow(!) og mange snille komentarer. Det var min bursdag!!!
Det var litt rart å ikke være hjemme den dagen, men med alle de koselige Danvikene gikk det veldig bra uansett. Absolutt en av mine koseligste bursdager!
Samme dagen dro vi til Løvebakken for å være publikum. Jeg hadde ikke sett på det før, så jeg var spent på hva som var å vente. Og jeg likte det! Morsomt, teit og bare gøy! Så da kommer vi på TV en eller annen lørdag på NRK. Følg med, følg med!
Deretter ble vi spandert pizza på Dolly Dimples av en av lederne på skolen. Så 150 elever trengte seg inn på Dolly, og ikke alle fikk plass. Flere av oss måtte stå og spise, og hvis vi var heldige fikk vi plass for å sitte. Jeg var heldig denne gangen! Folk var så hyggelige og lykkelige denne dagen! Det ble mye på en dag, men synes det bare er greit jeg da. Liker når det er spenning i hverdagen, og ikke veldig rutinete :)

Grunnen til at jeg skriver dette to dager senere, er fordi jeg ikke klarte å logge meg inn på bloggen! Mine medstudenter tenkte da at jeg kanskje logget meg inn med feil mail-adresse. Og det var jo riktig da!
Så følte meg litt smådum, men da er det jo bare å le! Akkurat nå er jeg kjempe trøtt, så må nok ha litt mer enn 3-4 timer søvn de neste nettene.

Men nå er det lunsj!!

søndag 4. oktober 2009

Mer kos!

Dagen i går var bare moro! Jeg og ei venninne av meg var i Moss og storkoste oss med vindushopping, kake og Kaffe Mokka! Naminam! Vi hadde ikke sett hverandre siden sommeren, så det var mye å snakke om.
Deretter dro vi til No Limits der bror skulle spille bass. Flink han :D Kjempe stolt :)
Ho dro tidlig, mens jeg ble der og sosialiserte meg litt med venner! Jeg drar jo i morgen tilbake til Danvik...det blir litt rart egentlig. Har jobbet der jeg jobbet i sommerferien og har møtt de samme menneskene igjen, så det føltes som om Danvik aldri hadde vært. Veldig merkelig følelse, og blir nok merkeligere når jeg kommer "hjem" i morgen! Men blir jo kos å se alle sammen igjen, selvsagt.

Idag frøs jeg hele morgenen på jobb...høsten er her!! Men fikk snakket masse med vennene mine igjen da.
Så har jeg feiret bursdagen min, som er på tirsdag, med noen venner og familien min. Kjempe koselig :)
Kunne ønske man alltid hadde bursdag! nei..det gjør jeg egentlig ikke...jaja
Så nå sitter jeg her trøtt, og klar til å legge meg...nei, har ikke på meg pysj enna..ok, nå føler jeg at jeg bare skriver for å skrive noe, men synes det er gøy å lese senere hvor rar jeg var når jeg skrev alt dette. Haha...

Vel, da er det en ny dag i morgen med nye muligheter! Vet ikke helt når jeg drar til Danvik, men kommer meg frem en eller annen gang på en eller annen måte..mhm, akkurat!

Så, sov godt !

torsdag 1. oktober 2009

Viktige punkter!

Da jeg sto på jobb og frøs så leste jeg en avisartikkel om "Pippi Power". Jeg likte godt det som sto der! Vi begrenser oss selv så mye, nettopp fordi vi ikke har tro på oss selv!Det var noen punkter der det sto om hvordan man skal ha denne "Pippi Power" 'en.

Her er de:

- Frigjør deg fra hva du tror andre tenker om deg.
- Slutt å sammenligne deg med andre.
- Slutt å tro at du ikke er god nok.
- Dropp å tro at alt skal være perfekt, bare hopp ut i det.

Disse setningene burde vi alle skrive og henge på speilet vårt eller no!

Vel, det var det jeg ønsket å dele i dag :D